Sorry, volgeboekt!

De actie van FoodLab Limburg om van ons te laten horen door middel van een gratis opleiding Praktijkopleider (leermeester in de Horeca) is een doorslaand succes gebleken! De eerlijkheid gebiedt te zeggen dat we verrast werden door het overweldigende aantal geïnteresseerden. Daar waar we vooraf uitgingen van één groep in januari beginnen er nu 3! En starten we begin maart met een 4de groep. Daarmee zullen we een kleine 70 mensen hebben kunnen opleiden tot Praktijkopleider! Een geweldig resultaat waarmee FoodLab Limburg een grote stap zet in de doelstelling om, middels opleiding én goede begeleiding op de werkplek, de horeca steviger te positioneren als aantrekkelijke branche om in te werken en medewerkers te binden en te blijven boeien!

Sorry, volgeboekt!

Deel dit bericht: