We zijn begonnen….!

De eerste sessies zitten erop!

FoodLab Limburg ontwikkelde een scholing op maat voor praktijkopleiders (leermeesters) in de horeca.
Een 90tal ondernemers/medewerkers in de horeca worden in dit voorjaar gratis getraind om een goede begeleiding te geven aan de nieuwe medewerkers, stagiaires en leerlingen. De training wordt dus zonder winstoogmerk verzorgd.

Dit wordt gedaan om de horecabedrijven een steuntje in de rug te geven. Het voordeel is dat de medewerkers meer tijd hebben om zich te scholen. Op deze wijze kunnen we het opleidings- en begeleidingsniveau in de horeca naar een hoger plan tillen.

#FoodLabLimburg #GildeOpleidingen #VistaCollege #horecastaystrong #trotsopdehoreca #samenwerken Tags: cursus, foodlab, horeca, leermeester, Limburg, praktijkopleiding, scholing

We zijn begonnen….!

Deel dit bericht: