And action!

Naar aanleiding van onze vorige bijeenkomst, waarin het UWV ons een update van de arbeidsmarkt gaf, werd het belang van een positieve uitstraling van onze branche onderstreept. Dat gaat ons allemaal aan en daar hebben we jullie hulp bij nodig. We hebben daarvoor een idee uitgewerkt en willen dat, in de bijeenkomst van volgende week donderdag 11 maart om 11 uur, met jullie delen.

Heb je onze nieuwsbrief niet hebben ontvangen (check hiervoor ook even je spambox en mocht de mail daarin terecht gekomen zijn moet je het mailadres even aanmerken als vertrouwd), kan je mij een mailtje sturen. Dan stuur ik je een link voor deze meeting.

Zien we elkaar tijdens de volgende ondernemersbijeenkomst op 11 maart aanstaande? Tags: foodlab, FoodLab Limburg, Gilde Opleidingen, imago, ondernemersbijeenkomst, samenwerken, VISTA

and action!

Deel dit bericht: