Promo video ‘Liefde voor de Horeca’

Afgelopen weken hebben we de provincie doorkruist om opnames te maken voor onze promo video’s ‘Liefde voor de Horeca’. Het filmen zit erop, het monteren kan beginnen.

Tijdens een ondernemersbijeenkomst van FoodLab Limburg in februari ontstond een discussie omtrent het imago van onze branche in relatie tot het personeelstekort. Naar aanleiding hiervan werd het idee geopperd om bedrijfsfilmpjes te maken. Na overleg werd besloten dat FoodLab Limburg deze actie zou coördineren en produceren. Hiervoor werd Limburg in 8 regio’s verdeeld en in elke regio zou een ‘eigen’ video opgenomen worden.  FoodLab Limburg heeft zich ten doel gesteld om deze video’s te verspreiden onder de VMBO’s en middelbare scholen in die regio, om zo de jeugd aan te spreken en wellicht de studiekeuze te beïnvloeden.

Op onze reis door de provincie werden wij bij de deelnemende bedrijven met open armen ontvangen. En overal waar we kwamen ontmoetten we hetzelfde enthousiasme en liefde voor de horeca! Vanwege de lockdown was het vaak geen vanzelfsprekendheid om diverse scenes op te nemen. Desalniettemin werd er toch een stukje vlees op de BBQ gelegd of een  mooi gerecht bereid. Werden in het restaurant flessen geopend en glazen gevuld. Werden aan de front offices de flesjes handdesinfectiemiddelen even uit het zicht gezet of werden hotelkamers toch nog even extra nagekeken. Kortom, alles werd uit de kast gehaald om te laten zien hoe mooi het is om in deze branche te mogen werken!

We willen graag iedereen bedanken voor de medewerking en de moeite die genomen werd om dit mogelijk te maken. Tags: FoodLab Limburg, imago verbeteren, Liefde voor de horeca, mooie branche, promo video, promotie, samenwerken

Promo video ‘Liefde voor de Horeca’

Deel dit bericht: