Sterk staaltje werkgeverschap! Horeca-ondernemers in de regio Noord-Limburg slaan de handen ineen in de zoektocht naar nieuwe medewerkers

Tekst: Werkgevers Servicepunt.

Enkele weken geleden zaten Hay WildersGijs SchapendonkHan van der EijkHans van der SterrenChristy RaedtsGaby Franssen voor het eerst – virtueel – om tafel. Hoe zouden ze ‘straks’, nieuwe mensen aan zich kunnen binden? In die meeting ontstond het idee voor WellDone; een initiatief waarbij zij-instromers in korte tijd, op de werkvloer worden opgeleid voor een baan in de horeca.

Nu, een paar weken later is het zover. Vanmorgen zijn vele werkzoekenden in de regio uitgenodigd om mee te doen aan dit initiatief. Hoe? Met onder andere deze aansprekende video.

Ontzettend mooi om te zien hoe in korte tijd een dijk van een programma is ontstaan. Kijk maar eens hier: https://lnkd.in/gmzFNfn

En wat een mooie samenwerking met
#FoodLablimburgIngrid Leijgraaff van Gilde Bedrijfsopleidingen, Christel Nabuurs van Koninklijke Horeca NederlandCaroline Tebbens van LeerwerkloketJoop Brusselers van Leo LoopbaanTeun Baan van Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven SBBIngrid Peeters Janssen van UWV en Jessica de Greef – van Tol namens WerkgeversServicepunt Noord-Limburg. Tags: FoodLab Limburg, horeca, samenwerken, Trots op de Horeca

Sterk staaltje werkgeverschap! Horeca-ondernemers in de regio Noord-Limburg slaan de handen ineen in de zoektocht naar nieuwe medewerkers

Deel dit bericht: