Uitreiking Bewijs van Deelname

In december 2020, middenin de corona crisis, besloot FoodLab Limburg een actie op te starten; door het gratis aanbieden van de opleiding Praktijkopleider (leermeester in de Horeca) wilden wij van ons laten horen. Niet alleen naamsbekendheid was een doelstelling; zeker ook het scholen van medewerkers in de horeca tot Praktijkopleider was voor FoodLab Limburg van groot belang. Want in de huidige tijd, waar er krapte heerst op de arbeidsmarkt, is het bijzonder belangrijk dat nieuwe medewerkers/leerlingen goed worden ingewerkt en worden begeleid. Door het aanbieden van deze scholing konden we dat beïnvloeden.

En dat bleek een schot in de roos! De eerlijkheid gebied te zeggen dat we verrast werden door het overweldigende aantal geïnteresseerden. Allereerst werden de inschrijvingen van partners/relaties van FoodLab Limburg in behandeling genomen. Hierna kwamen de overige inschrijvingen aan de beurt. We hadden 1 groep voorzien, maar moesten al snel uitbreiden naar een 2de én 3de groep! Daarmee werd de absolute capaciteit bereikt en werden meer dan 90 cursisten kosteloos opgeleid tot Praktijkopleider (leermeester in de horeca)!

Op dinsdag 1 juni tussen 10.00 en 12:00 uur zullen, tijdens een informele setting bij Beachclub Degreez, de eerste bewijzen van deelname worden overhandigd.

Uitreiking bewijs van deelname

Deel dit bericht: