FoodLab Limburg organiseert Horeca Bedrijvendag

Bedrijvendagen worden al sinds jaar en dag georganiseerd en worden beschouwd als een doeltreffende manier om in contact te komen met je doelgroep. Meeliftend op het bewezen succes van dergelijke events heeft FoodLab Limburg gemeend om, zowel in Gilde Opleidingen (Venlo) en ook in Vista College (Heerlen), Horeca Bedrijvendagen te organiseren. Hiervoor heeft FoodLab Limburg haar partners uitgenodigd zich te presenteren tijdens de Week van de Horeca.

Op maandag 20 september in Heerlen en op maandag 20 én dinsdag 21 september in Venlo, steeds vanaf 14:00 uur tot 18:00 uur, kunnen studenten van de Food & Hospitality opleidingen kennis maken met vertegenwoordigers van bedrijven uit hun omgeving. Maar niet alleen de studenten van de opleidingen zelf kunnen hier contacten leggen. Wij nodigen nadrukkelijk ook de VMBO scholen uit hierbij aanwezig te zijn!

Omgekeerd is het voor bedrijven erg interessant om in een vroeg stadium al contact te leggen met de toekomstige stagiaire, BBL-leerling of zelfs de nieuwe medewerker van de toekomst?

Geïnteresseerd? Kom naar een van de locaties en kom in contact met de bedrijven.
Wij verzoeken iedereen die in groepsverband wilt komen zich aan te melden. Dit om redenen van de coronabeperkingen.

Gilde Opleidingen
Laaghuissingel 4
5913 EK Venlo
Contactpersoon: Dhr. A. Duijghuisen
+31 88 4682017

Vista College
Valkenburgerweg 148
6419 AW Heerlen
Contactpersoon: Dhr. S. Ney
+31 880015000

FoodLab Limburg organiseert Horeca Bedrijvendag

Deel dit bericht: