FoodLab Limburg Maatwerktraject

Een gedenkwaardige dag en een feestje dat gevierd mag worden!

Vandaag mochten twee studenten hun MBO diploma in ontvangst nemen.
Is dat zo heugelijk? Jawel, want het zijn deze twee studenten die het aandurfden om als eerste te beginnen aan een nieuw én vernieuwede vorm van onderwijs tw. het Maatwerktraject. Een door FoodLab Limburg in samenwerking met het Vista College en Gilde Opleidingen opgezet leertraject. En speciaal bedoeld voor werknemers in de horeca die al werkzaam zijn in de horeca, maar (nog) geen MBO diploma hebben.

Al naargelang de vooropleiding en de kennis, vaardigheden en ervaring van de toekomstige student wordt het leertraject als een BBL traject ingericht en kan de student in versneld tempo het MBO diploma halen.
Nu, een kleine twee jaar na de start van dit maatwerktraject hebben de eerste studenten, Guido Kreutzer en Maarten Lambie, hun opleiding afgerond. En volgen voor het einde van dit schooljaar nog een aantal!

Ik roep daarom ondernemers in Limburg op om deze vorm van onderwijs te overwegen als je nadenkt over het vraagstuk hoe je je medewerkers kan binden én kan boeien!

FoodLab Limburg Maatwerktraject

Deel dit bericht: