Digitalisering als oplossing voor het personeelstekort in de horeca?

Op 8 maart 2022 laten we je in een wervelend programma zien wat de nieuwste trends en ontwikkelingen zijn op het gebied van digitalisering in de horeca. In deze tijd van nijpend personeelstekort kunnen digitale oplossingen ervoor zorgen dat je de werkdruk van je personeel kunt verlagen én jouw klantcontact optimaal blijft.

Limburgse Horeca, Toerisme & recreatie ondernemers vertellen inspirerende verhalen over hoe zij digitale oplossingen omarmen in hun bedrijf. Dat gebeurt op de bank bij Jan Scheele of middels korte video-impressies, gemaakt op locatie. Daarnaast nemen we je mee in de ondersteuning die het programma LimburgToerisme van LIOF je kan bieden.

We zijn die dag te gast bij Buitenplaats Vaeshartelt. Vanuit ’the Ballroom’ verzorgen we een live-uitzending, maar we hebben ook plek voor 40 studiogasten.

Klik hier voor alle informatie over het event (en de link om je aan te melden)!

Onderstaande partijen zijn betrokken bij de totstandkoming van dit event!

Digitalisering als oplossing voor het personeelstekort in de horeca?

Deel dit bericht: