Basistraining Leidinggeven in de Horeca

In de huidige veranderde maatschappij heerst er een andere prioritering bij de medewerkers als het gaat om arbeidsethos. Maar als collega’s werk je samen aan een totaalbeleving voor de gast.
Hoe kun je nu samen deze klus klaren?

Deze basistraining “Leidinggeven in de Horeca” geeft jou handvatten om op de werkvloer te coachen; niet vanuit de hiërarchie maar vanuit gelijkwaardigheid. Na het volgen van deze basistraining heb je geleerd hoe zelfsturende teams opereren en welke rol jij daarin kunt vervullen. Daarnaast ben je in staat om het beste uit je medewerker te halen, doelen helder te formuleren en teamleden resultaatgericht te sturen.

Deze training wordt aangeboden in het kader van de subsidieregeling NL Leert Door – Sectoraal Maatwerk. Op deze wijze kan een training met hoge korting worden aangeboden aan werkgevers en hun medewerkers. Er zijn maar twee voorwaarden om voor deze subsidie in aanmerking te komen, namelijk dat de werkgever de kosten draagt en dat de deelnemer het traject afrondt.

De training behelst 3 dagdelen met een studiebelasting van 10 uur.
Aan de orde komen onder andere de volgende onderdelen:
# coachingstechnieken
# gesprekstechnieken
# structuur in het dagelijks werk
# omgang met elkaar op de werkvloer
# feedback geven
# feedforward
# reflectie
# binden en boeien van je personeel

Ondernemers opgelet:
FoodLab Limburg wil de horeca graag ondersteunen. Daarom organiseert FoodLab Limburg deze basistraining Leidinggeven in de Horeca. Dit om ten tijde van de krapte op de arbeidsmarkt toch succesvol te zijn!
Dit is dé kans om je kennis op te frissen! En profiteer meteen van de subsidie die hiervoor wordt verstrekt.
Maar zeker ook je medewerkers kunnen zich, via jouw bedrijf, aanmelden voor deze training en profiteren van dezelfde aanbieding!

Datum:

Lesdag 1 Dinsdag 29 maart 2022; van 14:00 tot 17:00 uur
Locatie: Buitenplaats Vaeshartelt, Weert 9, 6222 PG Maastricht

Lesdag 2 Woensdag 13 april 2022; van 14:00 tot 17:00 uur
Locatie: nog niet bekend

Lesdag 3 Dinsdag 26 april 2022; van 09:00 tot 12:00 uur
Locatie: nog niet bekend

Duur: 3 dagdelen van 2,5 uur

Beschikbare plaatsen: nog enkele plaatsen beschikbaar!

Locatie: Op locatie

Prijs: € 123,- p.p. (excl. BTW)(na aftrek van subsidie – NL Leert Door). Normale prijs is € 232,=

Turbotraining Leidinggeven in de Horeca

Deel dit bericht: