Masterclass “Gastvrij Duits”

Een goede spreekvaardigheid van Duits is van groot belang voor de Limburgse Horeca. Het aantal Duitse gasten dat jaarlijks onze provincie bezoekt is onverminderd groot. Het economisch belang voor onze sector is enorm. Een goede beheersing van de Duitse taal en omgangsvormen is dan ook van belang voor het bedrijfssucces. Wij helpen je graag om je Duitse gasten zelfverzekerder te verwelkomen en te woord te staan. In deze, op maat gemaakte, masterclass  Gastvrij Duits staat het oefenen van de Duitse taal in het restaurant en op het terras centraal.

Je werkt aan je woordenschat (het vakjargon) en je luistervaardigheid. Natuurlijk komen ook uitspraak en grammatica aan de orde. Daarnaast leer je de gangbare aanspreekvormen en de cultuurverschillen. Samen met andere deelnemers oefen je korte gespreksvormen te voeren aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Datum: maandag 31 januari 2022 van 14:00 tot 17:00 uur

Duur: 3 uur

Groepsgrootte: 12 personen (bij minder inschrijvingen vervalt deze datum)

Locatie: online

Prijs: € 50,- p.p. (excl. BTW)(partners van FoodLab Limburg krijgen een korting van 20%)

Gastvrij Duits

Deel dit bericht: