Masterclass Duurzame Horeca: gemakkelijk en goedkoop! 

De afgelopen tijd stond bol van berichten over energietransitie, klimaatakkoord en verduurzaming. En we krijgen er allemaal mee te maken; thuis en op het werk. Dus ook voor horecaondernemers is het verduurzamen van hun zaak onontkoombaar. Niet alleen omdat het kosten kan besparen, ook omdat het beter is voor de planeet, mens en dier. Goed om mee aan de slag te gaan, maar hoe maak je als horecaondernemer een start met verduurzamen?

Het uitbreiden van je kaart met vegetarische gerechten is een begin. Maar waar kan je nog meer aan denken om jouw zaak zo duurzaam mogelijk te maken? In deze masterclass krijg je handvaten aangereikt om binnen je bedrijf te starten met verduurzamen. Tevens zal een inspirerende gastspreker zijn of haar ervaring uit de praktijk met jullie delen.

Datum: Woensdag 9 februari 2022 van 14:00 tot 16:00 uur

Duur: 2 uur

Groepsgrootte: 12 personen (bij minder inschrijvingen vervalt deze datum)

Locatie: online

Prijs: € 50,- p.p. (excl. BTW)(partners van FoodLab Limburg krijgen een korting van 20%)

Masterclass Duurzame Horeca: gemakkelijk en goedkoop! 

Deel dit bericht: