Bij een bezoek aan jouw horecabedrijf rekent je gast op voedselveilige producten.
Wil jij weten aan welke wettelijke eisen op het gebied van voedselveiligheid jij moet voldoen?
En hoe je, bij een controle van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, kunt laten zien dat je voldoet aan de HACCP regels?
Volg dan deze Masterclass HACCP in de Horeca en zorg ervoor dat je alles te weten komt over optimale hygiëne en voedselveiligheid in je bedrijf!
FoodLab Limburg wil de horeca graag ondersteunen en organiseert daarom deze masterclass HACCP voor de Horeca.
Deze training is zeker niet alleen bedoeld voor ondernemers. Alle medewerkers van horecagelegenheden en cateringbedrijven waar met bederfelijke voedselmiddelen en dranken wordt gewerkt, moeten op de hoogte zijn van de geldende regelgeving. Dus ook beheerders en van sportkantines of verenigingen kunnen hun voordeel doen met deze masterclass
Datum: Woensdag 11 mei 2022 van 14:00 tot 17:00 uur
Duur: 3 uur
Groepsgrootte: 12 personen (bij minder inschrijvingen vervalt deze datum)
Locatie: Op locatie
Prijs: € 50,- p.p. (excl. BTW)(partners van FoodLab Limburg krijgen een korting van 20%)