Heb je de cursus Praktijkopleider (Leermeester in de Horeca) gevolgd, maar is dat lang geleden?
Als je een vacature hebt, weet jij dan niet hoe je ‘de jeugd’ moet benaderen? En heb jij ook de behoefte om samen met collega’s je kennis op te frissen?
Dan is deze cursus wat voor jou!
Werkgevers die investeren in de ontwikkeling van hun medewerkers hebben een positief imago. Daarbij zijn goed opgeleide medewerkers de kracht van je zaakvoering.
FoodLab Limburg stimuleert het leren in de praktijk: van eetcafés tot sterrenrestaurants, van hotels tot vakantieparken en toeristische attracties. Door het goed inwerken/opleiden van medewerkers, stagiaires en leerlingen bouwen we samen aan de toekomst van onze mooie branche én hebben we de mogelijkheid om onze medewerkers te binden en te boeien. Maar hoe zorg je ervoor dat een (nieuwe) medewerker goed wordt ingewerkt. Hoe draag je jouw kennis en ervaring op een juiste wijze over? Dat komt allemaal aan bod in deze opfriscursus!
Leer in deze cursus onder andere het verschil tussen de verschillende communicatiemethodes, de kracht van actief luisteren en door te vragen bij jouw stagiair en leerling of nieuwe medewerker
Aan de orde komen onder andere de volgende onderdelen:
# Werven en selecteren van nieuwe medewerkers
# Inwerken en begeleiden van medewerkers
# Coachen en beoordelen van medewerkers
# Verschillende communicatietechnieken
# Feedback, Feedforward geven en ontvangen
# Observeren en beoordelen
Datum: Woensdag 16 maart 2022 van 14:00 tot 17:00
Duur: 3 uur
Nog beschikbare plaatsen: 12
Locatie: online en klassikaal
Prijs: € 50,- p.p. (excl. BTW)(partners van FoodLab Limburg krijgen een korting van 20%)