Training Sociale Hygiëne

Elke horecaondernemer moet een vergunning hebben om alcoholische dranken te mogen schenken.  Voordat een horecabedrijf kan worden gestart of overgenomen moet deze vergunning worden aangevraagd bij de gemeente.
Daarvoor moet je wel aan een aantal voorwaarden voldoen.  

Alcoholwetvergunning
Eén van die voorwaarden waaraan je volgens de Alcoholwet (oude Drank en Horecawet) moet voldoen is dat alle personen die op de vergunning staan, een verklaring sociale hygiëne (VSH) moeten hebben. Worden er alcoholische dranken geserveerd in het bedrijf, dan moet er tijdens de openingstijden altijd iemand aanwezig zijn die in het bezit is van het SVH Diploma.

Om hieraan te voldoen is het voor de ondernemer/bedrijfsleider een enorm voordeel als iedere medewerker in het bezit is van een dergelijke verklaring. Hierbij voldoe je aan de wet én is het roosteren een stuk eenvoudiger.

Ter ondersteuning van de horeca organiseert FoodLab Limburg een training Sociale Hygiëne. In deze training leer je hoe je om kunt gaan  in moeilijke situaties; bijvoorbeeld als er alcohol of drugs in het spel zijn. Wat doe je als een gast zich agressief opstelt tegenover jou, je collega of een gast? Hoe handhaaf jij de huisregels?

Deze training bereid je voor op het examen, wat los te boeken is bij diverse instanties waaronder SHO!

Datum: Woensdag 9 maart 2022.

Duur: 3 uur

Groepsgrootte: 12 personen (bij minder inschrijvingen vervalt deze datum)

Locatie: online

Prijs: € 50,- p.p. (excl. BTW)(partners van FoodLab Limburg krijgen een korting van 20%)

Training Sociale Hygiëne

Deel dit bericht: