GROW2022

Het evenement waar student, onderwijsinstelling en ondernemer in de agrofood business samenkomt

GROW zoekt de verbinding tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Op 23 juni zullen Limburgse studenten het bedrijfsleven inspireren met innovatieve agrofood onderzoeken en concepten binnen de thema’s voeding, duurzaamheid en techniek. Op deze manier kunnen studenten zichzelf in een ongedwongen setting in de spotlight zetten bij hun potentiële werkgevers van morgen.

U bent van harte welkom om te komen kijken, luisteren, netwerken en ervaren op donderdag 23 juni van 13.00-17.00 uur bij Villa Flora in Venlo.

Ben jij actief in de agrofood business als ondernemer, student of medewerker van een kennisinstelling en geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Food, Duurzaamheid en Technische Innovatie? Meld je dan nu aan via www.growlimburg.nl

Graag tot ziens op 23 juni bij Villa Flora in Venlo.

Het evenement is een samenwerkingsproject van de Provincie Limburg, Brightlands Campus Greenport Venlo, LIOF, FoodLab Limburg, LLTB en de Limburgse onderwijsinstellingen, zijnde: HAS Hogeschool, Yuverta, Fontys Hogeschool en Maastricht University Campus Venlo.

Deel dit bericht: