De Horeca Route

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in De Horeca Route! Op woensdag 18 januari is het zover; van 16:00-20:00 uur ga je op pad om de horeca te ontdekken.

Oriënteer je op je beroepskeuze, of ga op zoek naar een bijbaan/ stage, maar je kunt ook carrièremogelijkheden bekijken of een eventuele carrièreswitch mogelijk maken. Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor deze speciale dag, dit wil je niet missen!

De Horeca Route

Tijdens deze dag ga je bij verschillende horecabedrijven in de regio langs. In de Provincie kun je verschillende bedrijven bezoeken. De Horeca Route vindt plaats in Venray/Horst aan de Maas, Venlo, Weert, Roermond, Sittard, Heerlen, Valkenburg en Maastricht.

Naast rondleidingen, zijn er ook andere activiteiten georganiseerd door de bedrijven, denk aan barista, wijn, tafels indekken en snijtechnieken.

Routeboekje

Download het routeboekje aan de linkerkant om te weten welke bedrijven je kunt bezoeken!

Scholingsmogelijkheden

Bij Gilde Food & Hospitality en Vista College kun je een kijkje nemen op de horecavakschool. Wat kun je daar allemaal leren? Hoe stomen ze je klaar voor een échte baan in de horeca?

Daarnaast kun je in Venlo en Heerlen langskomen voor een gratis lekkere burger ter onderbreking van je Horeca Route!

Vista College, Valkenburgweg 148, 6419 AW in Heerlen
Gilde Opleidingen, laaghuissingel 4, 5913 EK in Venlo

Dit is een initiatief vanuit Foodlab Limburg: een samenwerking van bedrijven in de food- en hospitality-sector, de provincie en het mbo-onderwijs in Limburg.

Deel dit bericht: