Dutchcuisine, regionale producten

Een lezing door Albert Kooy

Deze workshop wordt mede mogelijk
gemaakt door Gilde Opleidingen

Deel deze pagina

Een interactieve lezing van Albert Kooy gericht op de kansen en mogelijkheden voor het bedrijfsleven met betrekking tot de ‘Dutch Cuisine’. Deze workshop staat in het teken van de ontwikkeling van de nieuwe Nederlandse keuken. Vaak denken we snel aan maaltijden zoals pannenkoeken of een stamppot, maar daarmee doen we de Nederlandse keuken echt te kort. De regionale producten bieden veel meer potentie, zoals snijbonen, sperziebonen of mais! Binnen de opleiding ontwikkelen we eigentijdse Nederlandse gerechten. En het mooie is dat we deze producten kunnen verbouwen op onze eigen grond. Je krijgt meer bewustzijn van de kansen die de Nederlandse keuken te bieden heeft.

 

Deze workshop stond gepland op 13 mei, helaas heeft de workshop geen doorgang kunnen vinden in verband met te weinig aanmeldingen. Een nieuwe datum wordt nog gepland, maar de mensen die zich hebben ingeschreven ontvangen het geld terug op hun rekening.

Deze workshop wordt mede mogelijk
gemaakt door Gilde Opleidingen

Deel deze pagina