Hospitality concepten

Workshop

Deze workshop wordt mede mogelijk
gemaakt door Gilde Opleidingen

Deel deze pagina

Sven Sallaerts is medeoprichter van Younique Concepts, een bedrijf dat inmiddels 14 vestigingen heeft, waarvan er dit jaar nog 4 zullen worden geopend. Een van hun meest bekende concepten is het visrestaurant Pesca. Sven vervult de rol van ’toekomstige groei’ binnen Younique Concepts. Hij houdt zich niet alleen bezig met de huidige activiteiten van het bedrijf, maar ook met het anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. Daarnaast volgt hij nauwlettend de trends binnen de hospitality en zet hij zich in voor vooruitstrevend werkgeverschap in deze branche.

In zijn presentatie zal Sven ingaan op zijn bedrijf en de uitdagingen en kansen die de nieuwe generatie werknemers in de hospitality met zich meebrengt. Hij zal bespreken hoe het mogelijk is om deze werknemers aan te trekken en te binden, met specifieke aandacht voor innovatieve werkgeverschapspraktijken binnen de hospitalitysector.

Deze workshop stond gepland op 8 april, maar heeft helaas geen doorgang kunnen vinden in verband met persoonlijke omstandigheden van de workshopleider. We zijn in overleg om een nieuwe datum te plannen. De mensen die zich hebben ingeschreven worden zo snel mogelijk op de hoogte gesteld. 

Deze workshop wordt mede mogelijk
gemaakt door Gilde Opleidingen

Deel deze pagina